Päivitetty

-lisätty ilmoitus pikkujoulusta ja ohjelma 12.10.2023
-lisätty Kiponniemen ohjelma 30.9.2023
-lisätty Patikkaretken ja Kiponniemen treffien mainos 4.9.2023
-lisätty Lohenpyrstön ohjelma 31.8.2023
- lisätty Kuturannan ohjelma 5.8.2023
-karavaanareiden juhannus Hirvikoskella on peruttu. 12.6.2023
-osoitteen muutos, Heikki Leinonen, Petri Hartman, Salme Lundgren 1.6.2023
- kts. yhdistys / hallitus
Uusi jäsen hallitukseemme
-lisätty Päiväkummun ohjelma 16.4.2023
- lisätty kauden avajaiset Päiväkummussa 6.4.2023
-päivitetty puheenjohtajan palsta ja matkaeväs 18.1.2023
-kairosmajan ohjelma, hinnat ym. ja ajankohta
8.2.2023
-tapahtumakalenteri lisätty etusiivulle ja tapahtumiin osioon. Tapahtumakalenterin voi myös tulostaa etusivulta.
10.2.2023

TOIMINTASUUNNITELMA 2022

Kristillinen Karavaanariyhdistys RY:n toimintasuunnitelma vuodelle 2022.

 


1.YLEISTÄ

Kristillinen karavaanariyhdistys ry on perustettu tammikuussa 2007 ja hyväksytty samana vuonna toukokuun liittokokouksessa SF-Caravan ry:n jäseneksi. Yhdistys on yhteiskristillinen ja puoluepoliittisesti sitoutumaton. Yhdistyksen tarkoitus on yhdistää kristillisiä arvoja arvostavat karavaanarit yhteisen harrastuksen parissa.

2.TOIMINTA

Yhdistys edistää ja järjestää karavaanareiden hengellisiä tapahtumia yhteistyössä eri karavaariyhdistysten ja kristillisten järjestöjen kanssa heidän omilla alueillaan. Järjestää omia tapahtumia ja koulutustilaisuuksia jäsenilleen. Lisäksi osallistutaan toisten yhdistysten ja kristillisten järjestöjen järjestämiin hengellisiin tapahtumiin.

3.HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT

Yhdistyksen toiminnasta vastaa hallitus, johon kuuluu puheenjohtajan lisäksi neljä jäsentä, sekä kaksi varajäsentä. Kaikkien toimikausi on kaksi (2) vuotta.

4.TOIMIKUNNAT

Tavoitteena on saada jäsenet aktiivisesti mukaan yhdistyksen toimintaan tarjoamalla heille mahdollisuus tuoda uusia ideoita toimintaan ja toteuttaa niitä esimerkiksi toimikuntien kautta.

5.YHDISTYKSEN KOKOUS

Yhdistyksen varsinainen vuosikokous pidetään sääntöjen mukaan maalis-toukokuun aikana.  Tarvittaessa voidaan pitää myös ylimääräisiä kokouksia.

6.TAPAHTUMAT

Yhdistyksen omat sisäiset ja kristillisten järjestöjen toimintakeskuksissa järjestetyt tapahtumat sekä SF-Caravan ry:n paikallisyhdistysten alueilla järjestetyt tapahtumat eroavat sisältönsä puolesta toisistaan. Tapahtumien suunnittelua ja yhteistoimintaa paikallisten karavaanareiden kanssa pyritään parantamaan. Tapahtumissa pyritään saamaan kontakti ihmisiin, luomaan avoin ilmapiiri ja saamaan paikalliset ihmiset osallistumaan tapahtumaan.

OMAT  TAPAHTUMAT VUONNA 2022

06-08.05   Kaudenavajaiset, Päiväkumpu     

20-22.05   Vuosikokous, Iso-Kirja                       

19-21.08   Hengelliset päivät, Kuturanta        

 12-15.09   Syysretki (Oronmylly)                                      

    16-18.09   Hengelliset päivät, Lohenpyrstö              

  21.23.10    Päättäjäiset, Kiponniemi  ???                ????           Pikkujoulut    

7.JÄSENLEHTI

Yhdistyksen tiedotuslehti tullaan julkaisemaan yhteistyössä SFC Kuutoset+ lehden kanssa. Lehdessä on mukana Forssan seutu, Hankoniemi , Hyvinkää, Itä-Uusimaa, Karkkila, Keski-Uusimaa, Nurmijärvi, Porkkala, Riihimäki, Kerava ja Väst-Nyland. Lehden yhteispainomäärä on n.6500 kappaletta.

 

8.YHTEISTYÖ ERI TAHOJEN KANSSA

Toimintaa eri yhdistysten kanssa kehitetään ja tullaan jatkamaan jatkossa mahdollisuuksien mukaan. Haluamme tehdä yhteistyötä sekä Sfc-yhdistysten, että eri kristillisten järjestöjen kanssa.

9.TALOUS

Yhdistyksen talous on vakaalla pohjalla ja yhdistyksen maksuvalmius on hyvä. Yhdistyksen tuotot perustuvat jäsenmaksu tuloihin, oheistuotteiden myyntiin ja arpajaisiin.