Päivitetty

14.12.2017
- päivitetty matkaeväs ja puheenjohtajan palsta
10.12.2017
- lisätty jouluntoivotus
14.10.2017
- lisätty pikkujoulun ohjelma
29.9.2017
- päivitetty puheenjohtajan ja matkaeväs palsta, ennakkomainos pikkujoulusta
28.9.2017
- lisätty ohjelma,
kauden päättäjäiset Keuruulla
27.8.2017
- lisätty etusivulle
Raahen treffiohjelma
- lisätty päättäjäisten
treffipaikka
14.8.2017
-lisätty info kuutamotreffeistä
27.7.2017
- lisätty Olojuhlien ja Kuturannan treffien ohjelma
11.7.2017
- lisätty tiedote syysretkestä
12.6.2017
- lisätty Hirvikosken treffiohjelma juhannuksena
30.5.2017
- lisätty treffiohjelma / Oronmylly
29.5.2017
- Petri Hartman, uusi osoite, kts. yhdistyksen yhteystiedot
5.5.2017
- päivitetty matkaeväs ja puheenjohtajan palsta

3.5.2017
- lisätty kutsu Orolle
10 -vuotisjuhlaan
2.5.2017
- lisätty vuosikokouksen ohjelma
17.4.2017
-lisätty Kiponniemen ohjelma
26.3.2017
-lisätty talviretken aikataulu, kokoontumispaikka
23.1.2017
-Päivitetty tapahtumakalenteri
13.1.2017
-Markku Riihimäki,
sähköposti muuttunut
kts. yhdistys/hallitus
ohjelma
- uuden jäsenkirjurin Erja Ojanperän yhteystiedot
Puheenjohtajan palsta

Juhlavuotemme alkaa olla takanapäin ja on aika tehdä pientä yhteenvetoa kuluneesta vuodesta ja mainita muutamalla sanalla yhdistyksemme kuulumisia. Tapahtumiahan on riittänyt koko vuodelle ja niistä tärkeimpänä tietysti kesäkuun alussa pidetty 10-vuotisjuhla Oronmyllyllä. Olemme matkanneet edellisvuosien tapaan läpi koko kauden ja tänäkin vuonna noudatimme ” peruskalenteriamme ”. Se pitää sisällään tapahtumia koko vuodelle kevään Lapin matkasta aina-alkutalven pikkujouluun. Kävin jo edellisessä numerossa läpi kesän ohjelmaa ja erityisesti Oronmyllyn 10-vuotis juhlaamme, joten mainitsen nyt syksyn tapahtumista kahden viikon Lapin matkamme, mikä päättyi hengellisiin treffeihin Raahen Lohenpyrstöön. Treffit Lohenpyrstöön keräsi jälleen viime vuoden tapaan tuvan täyteen, ja saimme viettää antoisan viikonlopun. Kiitokset vielä Lohenpyrstöön, missä meidät otettiin sydämellisesti vastaan. Kauden päättäjäisiä vietimme Isossa-Kirjassa Keuruulla, mihin meitä kokoontui lähes neljäkymmentä autokuntaa. Jouduimme jopa järjestelemään illanviettoihin uusia tiloja, koska emme olleet osanneet varautua näin suureen osallistuja määrään. Kiitos teille kaikille jotka saavuitte paikalle.

Yhdistyksemme jäsenmäärä on edelleen noussut. Jo vuosien ajan on jäsenmäärä kasvanut ja niin tänäkin vuonna. Jää nähtäväksi saavutammeko 500:n jäsenen rajapyykin jo lähitulevaisuudessa. On hienoa nähdä, että yhdistyksemme koetaan tässä moninaisessa caravan perheessä tarpeelliseksi. On myös ilahduttavaa, että samaan aikaan kun jäsenmäärä on noussut, niin myös treffeillä on käynyt entistä enemmän väkeä. Ja mikä hienointa myös uusia on tullut mukaan. Tästä on mukava jatkaa matkaa eteenpäin, joten pysythän matkassa.

Yhdistyksen talous on edelleen vakaalla pohjalla. Vaikka juhlavuosi toi mukanaan ylimääräisiä kuluja, niin selvisimme niistä ja näyttääkin siltä, että tulemme olemaan talouden kanssa tasapainossa myös tulevaisuudessa. Yhdistyksen tulot koostuvat pääasiassa jäsenmaksuista. Lisäksi saamme pientä tuloa arpajais- ja tuote myynnistä.

Ensivuoden tapahtumakalenterin pyrimme saamaan valmiiksi siten, että voisimme julkaista sen jo ensivuoden ensimmäisessä kuutoset lehdessä. Se tulee noudattamaan edellis vuosien hyväksi koettua kalenteria tapahtumien suhteen.

Lopuksi tahdon itseni ja hallituksen puolesta kiittää teitä kaikkia yhdistyksen jäseniä kuluneesta vuodesta. Yhdessä olemme tehneet tästä yhdistyksestä juuri sellaisen, millainen se on. Hienon yhteiskristillisen yhdistyksen, missä on tilaa hengittää ja olla oma itsensä. Suurin kiitos tietysti Taivaan Isälle. Kiitos tästä yhdistyksestä ja jokaisesta jäsenestä. Jää meitä siunaamaan….

Rauhaisaa Joulun odotusta ja siunattua Uutta vuotta 2018.

-petri-

 

 

Ensimmäiselle sivulle