Päivitetty

-lisätty ilmoitus pikkujoulusta ja ohjelma 12.10.2023
-lisätty Kiponniemen ohjelma 30.9.2023
-lisätty Patikkaretken ja Kiponniemen treffien mainos 4.9.2023
-lisätty Lohenpyrstön ohjelma 31.8.2023
- lisätty Kuturannan ohjelma 5.8.2023
-karavaanareiden juhannus Hirvikoskella on peruttu. 12.6.2023
-osoitteen muutos, Heikki Leinonen, Petri Hartman, Salme Lundgren 1.6.2023
- kts. yhdistys / hallitus
Uusi jäsen hallitukseemme
-lisätty Päiväkummun ohjelma 16.4.2023
- lisätty kauden avajaiset Päiväkummussa 6.4.2023
-päivitetty puheenjohtajan palsta ja matkaeväs 18.1.2023
-kairosmajan ohjelma, hinnat ym. ja ajankohta
8.2.2023
-tapahtumakalenteri lisätty etusiivulle ja tapahtumiin osioon. Tapahtumakalenterin voi myös tulostaa etusivulta.
10.2.2023

Puheenjohtajan palsta

 

Kuljemme kohti kevättä ja on aika tutustua vuoden tapahtumakalenteriin. Suunnittelupäivillä tammikuussa kävimme yhdessä läpi tulevaa kautta ja myös tapahtumien sisältöä. Tapahtumakalenteri noudattelee tänäkin vuonna edellisvuosien hyväksi koettua ryhmitystä. Tapahtumien määrä ja ajankohdat ovat vuosien saatossa löytäneet paikkansa ja niihin emme kokeneet tarvetta tehdä muutoksia. Pyrimme omien resurssien puitteissa siihen, että kaikki tapahtumat ovat hyvin järjestettyjä ja jokainen tapahtumaan tullut kokee olevansa tervetullut ja ravittu myös hengellisesti. Ihan mihin vaan emme voi tapahtumia järjestää, koska tapahtumapaikalta vaaditaan ainakin riittävästi sähköistettyä parkkitilaa, riittävän iso kokoontumistila ja niin, ehdottomasti ne tasokkaat saunat😉

 

Innokkaimmat meistä aloittivat vuoden lapin hangilta jo maaliskuun viimeisellä viikolla, mutta varsinaiset kauden avajaiset pidetään lehden ilmestymisen aikaan huhtikuun lopulla Päiväkummun kurssikeskuksessa. Sieltä jatkamme matkaa Itä-Suomeen ja Oronmyllyn kurssikeskukseen, jossa pidetään myös yhdistyksemme vuosikokous lauantaina. Kesä- ja heinäkuussa emme tapahtumia järjestä, koska niin monilla jäsenillämme on omia velvollisuuksiaan omissa seurakunnissaan. Syksyllä matkaa jatketaan jo tutuiksi tulleilla hengellisillä päivillä Kuturannassa ja Lohenpystössä. Tämänvuotinen syksyretki alkaa välittömästi Lohenpyrstöstä ja suuntaamme Oronmyllylle patikoimaan. Kauden päättäjäisiä vietetään lokakuussa Kiponniemen kurssikeskuksessa Vesangalla. Vielä tapahtumiin mahtuu pikkujoulut, joiden pitopaikan varmistamme myöhemmin. Kaikista näistä tapahtumista lisää nettisivuiltamme www.sfckristityt.net aina lähempänä tapahtumaa.

Tässä numerossa nähtävänä myös kattava tapahtumakalenteri, mistä myös löydettävissä muitakin kristillisiä tapahtumia. Paljon on tapahtumia eri aikaan eri paikoissa, joten toivon, että löydät itsellesi näistä jotain sopivaa, pakkaat kaluston ja hurautat paikalle. Treffeillä nähdään!!!

 

Kuutosten kakkos numero jota nyt luet on erityisen tärkeä lehden kannattavuuden näkökulmasta. Tämä numero kerää eniten mainoksia, mikä on elinehto lehdelle. Monelle yritykselle tämä kevään numero edullinen ja hyödyllinen tapa kohdennettuun mainontaan. Tämän on huomannut myös yhteistyö kumppanimme Iso-Kirja Camping, joka mainostaa palvelujaan nyt jo kolmatta vuotta peräkkäin lehden paraati paikalla etusivulla. Ellet ole vielä paikalla käynyt, niin käy ensi kesänä katsastamassa paikka. Sieltä löytyy mm. tasokas frisbeegolf rata. Jos sinulla lukijani on tiedossa jokin yritys jolle voisi olla hyötyä mainostaa lehdessä niin ole rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneeseen.

 

Seuraava kuutosten numero ilmestyy vasta syksyllä, joten haluan toivottaa kaikille oikein mukavaa ja siunattua Kesää.

 

-petri-

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Ensimmäiselle sivulle